SPORTKLUB SUPERLIGA: Vitezovi čekaju Zmajeve

519

Posle odlaganja zbog blokade puteva u Vojvodini, meč između Vitezova iz Kleka i beogradskih Plavih zmajeva odigraće se ovog vikenda na stadionu „Vitezovi“ u Kleku, u subotu od 15 časova.

Povodom ovog meča, trener Knightsa Željko Đajić je rekao:

– Pa kao što sam rekao i pre dve nedelje, kad smo trebali da igramo, očekuje nas rovovska bitka sa ekipom Zmajeva za svaki deo terena. Mi smo se dodatno pripremili, ponovo odgledali snimak njihove utakmice u Čačku i mislim da spremni očekujemo ovaj meč. Bićemo mnogo kompletniji nego u nekim prethodnim utakmicama tako da očekujemo povoljan rezultat po nas a to je naravno pobeda. Loše smo krenuli u novu sezonu sa dva poraza, poslednji smo doživeli na našem terenu od Ajkula iz Đer u okviru Interlige, ali se ipak videlo mnogo bolje izdanje moje ekipe u odnosu na premijeru i utakmicu sa Vukovima. Sa tim optimizmom mi ćemo ući u ovaj meč sa željom da pobedimo.

Defanzivni end ekipe iz olimpijskog sela Luka Škorić, posle dva poraza u zvaničnim mečevima ove sezone (Vukovi i Gjor Šarksi), optimista je pred duel sa Zmajevima:

– Što se tiče mene ja uvek verujem u pobedu. Mi smo loše krenuli u sezonu, ali se vidi pomak u igri i sigurno ne gubim veru u ekipu da može da se trgne i da počne da pobeđuje. Naravno mnogo zavisi i od sastava u kojem ćemo nastupiti, ali verujem da ćemo biti kompletni i da ćemo napokon prikazati partiju kakvu mi svi priželjkujemo, a onda uspeh ne bi smeo da izostane. Bez obzira koliko mi cenili Zmajeve jednostavno moramo da pobedimo – rekao je Škorić.