SPORTKLUB: SBB Vukovi – Mozzart Wild Boars (subota – prenos 13h, snimak 22:15h)

582

Prvi od nekoliko najavljenih prenosa za tekuću sezonu na Sportklubu, u okviru Sportklub Superlige, očekuje nas predstojećeg vikenda, a premijera će biti na večitom derbiju, meču između SBB Vukova i Mozzart Wild Boarsa, dva tima koja su bili akteri prve ikada odigrane utakmice američkog fudbala davne 2003. godine.

U programskoj šemi medijskog partnera Superlige stoji da će duel, koji je zakazan za subotu u 13 časova, biti direktno prenošen na Sportklube Prime. Međutim, to neće biti sve, jer za sve one koji budu želeli da gledaju ovaj meč na Adi Ciganliji, a ne žele da propuste čari malih ekrana, moći će da budu i na tribini, a zatim i da od 22:15 na prvom programu Sportkluba pogledaju snimak ovog meča.

Dva odlična termina od 13 i 22:15 časova, uz očekivano zanimljiv duel dva velika rivala, svakako će doprineti i velikoj popularizaciji ovog sporta. Zato, iskoristimo svi priliku da uhvatimo ovaj zamajac, obavestite sve koje znate, koje ovaj sport zanima ili bi mogao da ga zanima, podignimo gledanosti i napravimo rejting prenosu kakav, svi znamo, on zaista i zaslužuje.

Pogledajte i zvaničnu najavu koja se vrti na Sportklubu, a na našem sajtu pročitajte druge tekstove vezane za večiti derbi.