DERBI: Sa Veprovima 3 autobusa navijača

514

Nema sumnje da će predstojeći večiti derbi, između SBB Vukova i Mozzart Wild Boarsa, biti pravi spektakl i meč za uživanje za sve ljubitelje američkog fudbala, kako na samom terenu, tako i onih koji se odluče da ga prate putem malih ekrana na Sportklub televiziji. Međutim, da se i na tribinama uspostavi balans i delimični reciprocitet podrške, potrudili su se gosti u ovom duelu, koji su obezbedili tri autobusa za svoje navijače. Nema sumnje da bi to bila respektabila podrška za jedan gostujući tim na stadionu na Adi Ciganliji.

Veprovi su ovu vest objavili na njihovom zvaničnom sajtu, na kome pozvali svoje zainteresovane navijače da rezervišu svoja mesta, uz organizovan besplatan prevoz i besplatan ulaz na stadion. Tako bi iz Kragujevca trebalo da pođu tri navijačka autobusa, a polazak je zakazan u subotu u 9:30, ispred dvorane „Jezero“.

Ukoliko navijači Veprova napune autobuse, to će biti najbrojniji odlazak navijača jednog tima na gostovanje u dosadašnjoj istoriji ovog sporta. Zanimljivo je da su Wild Boarsi organizovali odlazak jednog autobusa svojih navijača i kada su igrali u Francuskom gradu Tonon igrali polufinale EFAF kupa prošle sezone.

 

Prognozirajte pobednika na fun strani SAAF

Atmosfera uoči derbija se usijava, a da će biti neizvesno govori i anketa koju smo postavili na našu oficijelnu fan stranu, gde je moguće prognozirati pobednika meča SBB Vukovi – Mozzart Wild Boarsi. Za sada su je rezultat prilično ujednačen, a ukoliko do sada niste, dajte svoj glas i prognozirajte pobednika.
Glasanje: link za oficijelnu stranu i glasanje.