Damjanović poziva igrače i trenere za ciklus EP 2013!

684

Juniorska reprezentacija je završetkom Juniorskog Evropskog prvenstva 2011.u Sevilji zvanično završila sa prvim ciklusom svog rada. Nažalost, ovog puta nisu uspeli da se plasiramo na Prvenstvo Evrope, Francuzi su ovog puta bili prejaki, ali je veliki uspeh napravljen samim plasmanom u baraž za plasman na ovo takmičenje.

Međutim, u Srpskoj asocijaciji američkog fudbala već gledaju u budućnost. Kreće novi ciklus vezan za Juniorsko Evropsko prvenstvo 2013. godine, u okviru kojeg pravo nastupa imaju svi igrači rođeni januara 1994. godine i mlađi. Tako će prvo okupljanje i testiranje kandidata biti održano po završetku ovogodišnje JLS.

U skladu sa tim, selektor juniorske reprezentacije Srbije Zoran Damjanović je obavestio javnost i sve klubove da prijave kandidate za juniorsku reprezentaciju do 10. novembra na email: zoran.damjanovic@open.telekom.rs

Takođe, usled privatnih obaveza pojedinih trenera koji su bili u okviru strunog štaba juniorske reprezentacije u prethodnom ciklusu, pojavila se potreba za angažovanjem novih. Zato je Damjanović pozvao zainteresovane trenere koji bi želeli da učestvuju u radu stručnog štaba reprezentacije da dostave svoje prijave do 1. nobembra na pomenuti email.

U zvaničnoj komunikaciji između klubova, poslato je šta prijava treba da sadrži, pa se zainteresovani oko toga mogu konsultovati sa predstavnicima klubova.