Bedvel povređen, ostao u Londonu!

479

Poraz u finalu EFAF kupa od London Blica, mogao bi dosta da košta kragujevačke Wild Boarse u finišu sezone. Naime, kako prve informacije iz Londona govore, Sten Bedvel, kvoterbek i glavni trener Veprova, ostao je u Londonu zbog povrede koju je zadobio na utakmici.

Posle prvih snimaka, Sten je saopštio da ima prelom fibule, a u ponedeljak će znati koliko je ozbiljno nakon pregleda na klinici za prelome. Zbog gipsa na nozi i mogućih problema u avionu, stavlja se znak pitanja na skori dolazak Bedvela u Srbiju.

Nakon ove veoma teške situacije, stavljen je znak pitanja na Bedvelovo učešće u polufinalu i eventualnom finalu domaćeg prvenstva. Obzirom da je rezervni kvoterbek Veprova još uvek neiskusni Stefan Stefanović, pitanje je koliko bi momak koji je bio na spisku juniorske reprezentacije Srbije mogao da nadoknadi njegovo odsustvo. Veprove u polufinalu očekuje duel sa čačanskim Ratnicima, koje su u kompletnom sastavu u Kragujevcu ove sezone pobedili rezultatom 55:32, pa ih već tada očekuje težak izazov.

Pobednika ovog meča, u finalu zakazanom za 17. jul očekuje duel sa Vukovima iz Beograda, koji su u prvom polufinalnom meču savladali Pančevo Pantherse.