Vukovi za podizanje forme

564

Sjajnu priliku za podizanje morala ekipe posle poraza od Divljih veprova, beogradski Vukovi će imati u subotu (18 časova) na Adi Ciganliji, gde će dočekati somborske Celtise. Čopor sa Ade je već pokazao da im je forma u uzlaznoj putanji u meču protiv Ljubljana Silverhoksa u okviru CEFL lige, ali su svesni da više nemaju pravo na grešku i poraz, ukoliko žele da se direktno plasiraju u plej of , osvajanjem jednog od prva dva mesta.

Vukovi su se poslednji put sreli sa Somborcima u prošlogodišnjoj Superligi, kada su u plej ofu vrlo ubedljivo slavili. Zato važe za apsolutne favorite.

– Posle početnih problema nastalih odlaskom glavnog trenera i postavljanjem Rubena Drounsa na to mesto i postepene promene sistema igre, kako u odbrani tako i u napadu, mislim da polako dolaze stvari na svoje mesto. Meč protiv Ljubljančana je pokazao da idemo u dobrom smeru – rekao je prvi čovek Vukova Goran Nišavić.

Kornerbek Marko Bates je prelomio taj duel protiv Slovenaca, a uoči duela sa Somborcima kaže:

– Posle malo lošijeg starta u domaćem prvenstvu, u duel sa Celtisima ulazimo pod manjim pritiskom, zbog činjenice da nemamo nijedan poraz od njih do sada. Međutim, pripremali smo se kao i za svakog drugog protivnika, nije nas previše zanimao njihov nešto slabiji početak. Posle ove utakmice čeka nas slobodna nedelja koju ćemo iskoristiti za odmor od sitnih povredai dodatno uigravanje i pripremu da predstojeći deo sezone odigramo još bolje – rekao je Bates.