Panteri grizu Vojvode

598

U subotu, 02.04. sa početkom u 15h na SC Mladost, Panteri ce pred svojom publikom otvoriti drugi vikend prvenstva Srbije. Vojvode su u prvom kolu, u rovovskoj borbi, dobili Blue Dragons-e (6:0), dok su Panteri izgubili od beogradskih Vukova (28:12). Sigurno je da je prvo kolo nije pružilo pravu sliku stanja i uigranosti klubova i sve će se to podizati na viši nivo kako prvenstvo bude odmicalo.

– Ulazimo u ovaj meč sa ogromnim motivom. Pre svega, imamo obavezu da se pred svojim navijačima predstavimo u najboljem svetlu, a osim toga nikad u istoriji nismo pobedili ekipu Dukesa. Mislim da je ovo najidealnija prilika koju smo imali do sada – rekao je trener Pančevaca Predrag Durlić Vujić.

Osvrnuo se šef struke Pantera i na kadrovsku situaciju uoči vojvođanskog derbija.

– Imali smo velikih personalnih problema u meču sa Vukovima. Nastup kvoterbeka Vojislava Milenkovića je pod znakom pitanja, osetiće se i nedostatak sjajnog FB/DT Miloša Jankovića, ali se određeni igrači bitni za našu igru vraćaju u tim. Zato smatram, da, ako odigramo fokusirano i sa što manje grešaka, koje su nas koštale pobede u prvom kolu, verujem da možemo do pobede. Zaista jako poštujemo Dukese i očekujemo odličan meč – rekao je Predrag Durlić Vujić.