Drouns u KFC-u

620

Kao što je najavljeno, u restoranu brze hrane KFC, u tržnom centru Luger siti u Beču, održano je druženje austrijskih ljubitelja NFL-a i lika i dela Rubena Drounsa, asistenta trenera Vukova, pod nazivom „Doživite svoje zvezde“. U prigodnom programu, Drouns je najpre razgovarao sa voditeljem celokupnog programa, a zatim je strpljivo odgovarao na pitanja fanova, delivši protom autograme.

Ceo događaj je uveličala i ekipa beogradskih Vukova, a zatim i reprezentacija Srbije, koji su u zajedničkom druženju u KFC-u proveli večeru.

Inače, austrijska federacija američkog fudbala je ovom pritom iskoristila priliku da na ovom događaju izbaci štand, na kome je promovisala domaćinstvo na Svetskom prvenstvo u američkom fudbalu, koje se održava u tri grada: Insbruku, Gracu i Beču u periodu od 8. do 16. jula 2011. godine. U periodu od 8. do 12. jula Insbruku će, na stadionu „Tivoli“ (kapacitet 16.000) igrati grupa A (SAD, Australija, Nemačka i Meksiko), dok će se od 8. do 12. jula u Gracu, na UPC Arena (15.400) snage odmreriti grupa B (Austrija, Francuska, Kanada, Japan). U glavnom gradu Austrije, u dva dana 15. i 16. jula biće održani mečevi za plasman.