Žreb odlučio: Kragujevac domaćin finala (subota 13h)

684

Svetkovina drugog dela sezone američkog fudbala, finale Juniorske lige Srbije, između kragujevačkih Wild Boarsa i Pančevo Panthersa, održaće se na stadionu FK „Sušica“ u kragujevačkom naselju Aerodrom, u subotu 6. novembra, sa početkom od 13 časova.

Domaćin finalnog meča, sa koga će pobednik odneti trofej „Veljka Makojevića“, određen je žrebom. Sreću u lutriji imali su Divlji veprovi, koji su osim obaveze organizacije meča, dobili i prednost domaćeg terena, koja u ovakvim obračunima može dosta da znači.

Iako je prvobitno određeno da termin finala bude dve sedmice posle polufinalnih mečeva, odnosno 13/14. novembra, klubovi učesnici finala su se složili da bi srećnije rešenje bilo da se meč zbog zimskih vremenskih uslova odigra nedelju dana, kao i da bi dvonedeljna pauza za mlade timove imala vise štete nego koristi.

Srpska asocijacija američkog fudbala ovi putem poziva sve prijatelje, ljubitelje američkog fudbala, sve klubove i igrače učesnike Juniorske lige i one koji nisu uzeli učešće, da dođu u subotu na FK „Sušica“ u Kragujevcu, kako bi sa tribina uživali u potezima oba tima i samim tim se pridružili u lepoj slici koju ujedinjeni želimo da pošaljemo celokupnoj srpskoj javnosti sa završne svečanosti ovog takmičenja.

Ulaz je besplatan!