Kad grad nagradi člana fleg-ekipe

597

U utorak 12. januara u organizaciji Sportskog centra Pirot i Sportskog saveza održan je izbor najboljih sportista opštine Pirot, a u kategoriji pionira za najboljeg sportistu izabran je Milan Ćirić (1999.), član fleg tima Vitezova.

Na ceremoniji su bili prisutni predsednik opštine Pirot Mr Vladan Vasic, načelnik Pirotskog upravnog okruga Goran Stamenović, direktor Sportskog centra Pirot Nenad Đorđević i druge javne ličnosti i sportski radnici i sportisti svih klubova.

– Veoma smo zadovoljni što je prepoznat i na ovaj način prezentovan javnosti naš trud i rad sa decom i mlađim kategorijama uopšte. Ovo priznanje i pehar koji je dobio Milan je i priznanje samom klubu, ali i pokazatelj svim ostalim klincima da pod našim okriljem mogu da napreduju i dokažu svoj kvalitet. Naravno, da je ovo priznanje i jedna obaveza da u predstojećem Fleg šampionatu pod okriljem SAAF-a pokušamo da ponovimo rezultat od prošle godine kada smo osvojili treće mesto u Fleg ligi Srbije
, rekao je Bojan Manojlović, predsednik Vitezova iz Pirota.

– Mnogo sam srećan što sam izabran za najboljeg pionira sportistu jer se tome zaista nisam nadao. Nisam verovao da će neko primetiti moju igru, zato ću se truditi da ove godine budem još bolji, izjavio je Milan Ćirić, raningbek fleg-tima Vitezova.