Za vikend tri meča trećeg kola Superlige

544

Predstojećeg vikenda biće odigrane tri utakmice trećeg kola srpske Superlige u američkom fudbalu.

Od tri tima koje su sezonu otpočela sa dva trijumfa, Inđija će na tom učinku ostati i posle treće runde nadmetanja jer su “Indijanci” ovoga puta slobodni. Preostale dve ekipe iz vodećeg trija, Vukovi i Sombor, imaće dobru priliku da dođu do 3-0 jer naredne mečeve igraju pred svojom publikom.

Ipak, prvi na teren će u okviru trećeg kola Legionari i Vojvode. Ekipa iz Sremske Mitrovice je imala skoro mesec dana posle gostovanja u Beogradu da se što bolje pripremi za ovaj susret, dok Novosađani, kao favoriti ne samo zbog takmičarskih rezultata u Superligi i međunarodnom nadmetanju, u ovaj duel ulaze sa željom da se što pre domognu samog vrha tabele.

Kada je, pak, o pomenutom neporaženom tandemu reč, u subotu će se u severnom delu naše zemlje odigrati i drugi meč, jer će somborski “Celtis”-i ugostiti Jagodince. Dva uspeha na startu svakako daju prava za optimizam u taboru “bođoša”, ali ni Kelti ne idu sa malim ambicijama na dalek put.

Poslednji nastup ovog vikenda timovi će imati u nedelju od 17 časova na Adi, gde će Vukovi ugostiti niške Imperatore koji su posle poraza u Somboru uspeli da na svom terenu nadigraju Nebeske Gromove.

Preostala utakmica 3. kola srpske Superlige između Obrenovca i Vršca biće odigrana 3. maja.

Subota, 25. april

14:00 Legionari Sremska Mitrovica – Vojvode Novi Sad

Stadion FK Budućnost u Salašu Noćajskom

16:00 Sombor Celtis – Jagodina “Strawberry Celts”

Stadion “PIK”-a

Nedelja, 26. april

17:00 Vukovi Beograd – Imperatori Niš

Stadion sa veštačkom podlogom na Adi Ciganliji

Tabela: Vukovi, Sombor i Inđija po 2-0, Novi Sad i Niš po 1-1, Jagodina i Sremska Mitrovica po 0-1, Vršac i Obrenovac po 0-2