IN MEMORIAM: Nenad Jevremović

1492
SAAF

Nenad Jevremović, fotograf i bivši član skupštine kluba Black Hornets iz Jagodine, preminuo je 2. januara.

Nenad je u periodu od 2015-2016 godine bio član skupštine kluba, a nakon toga bio je tehnička i medijska podrška, fotograf i organizator akcija dobrovoljnog davanja krvi.
Bio je redovan na treninzima i utakmicama kluba, te je svaki uspeh kluba zabeležio objektivom svog fotoaparata.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jagodina Black Hornets (@jagodina_black_hornets)

Njegova dva sina, David i Strahinja Jevremović, su izrasla u dva odlična igrača i zaslužno su se našli na spisku reprezentacije Srbije.

Šone, kako smo ga od milošte zvali, bio je čovek zanimljivih ideja. Osmislio je maskotu kluba, povezivao je klub sa humanitarnim organizacijama i priređivao je humanitarne aktivnosti. Sport je ovekovečio kroz svoj objektiv, a podario je zlatne momke, svoje sinove, koji su branili boje nacionalnog dresa i bili deo svih većih uspeha jagodinskog američkog fudbala. Pamtiću ga kao čoveka vedrog duha, uvek raspoloženog za druženje uz roštilj ili pak nešto ozbiljnije iz njegovog kazana. Vest o gubitku takvog čoveka pogodila je sve nas koji smo ikada bili deo kluba. Saosećam se sa gubitkom i porodici Jevremović iskazujem saučešće. – izjavio je bivši predsednik kluba Black Hornets, Miloš Stanojlović.

Srpska asocijacija američkog fudbala ovom prilikom izjavljuje duboko saučešće porodici Nenada Jevremovića, njegovim prijateljima i klubu američkog fudbala Jagodina Black Hornets.