Reprezentativac Srbije Filip Vlajić dobio novo priznanje

2455
Filip Vlajić sa porodicom

Aktuelni reprezentativac Srbije i predsednik Srpske pravoslavne omladine SPOJI Filip Vlajić izabran je u grupu najboljih sportista u izboru Sportskog saveza opštine Petrovac na Mlavi. Vlajić je dobio specijalnu plaketu za izuzetan doprinos sportu i humanitarnom radu.

Filip i Mlađa Vlajić

Filip Vlajić, raningbek reprezentacije Srbije, učestvovao je u uspešnom reprezentativnom ciklusu prošle godine kada je Srbija savladala Češku, a potom se do poslednje sekunde borila sa prvakom Evrope Francuskom u gostima.

„Hteo bih da se zahvalim Opštini Petrovac na Mlavi i takođe Sportskom savezu Petrovac na Mlavi na pozivu i na ovoj predivnoj plaketi! Bez lažne skromnosti rekao bih da mi je ovo najbitniji i najdraži trofej u mojoj karijeri! Nema ništa lepše od priznanja svog rodnog kraja, pošto sam se borio i trudio da predstavljam naš rodni kraj u najboljem svetlu! Jos jednom jedno veliko hvala!

Takođe, veoma mi je drago što sam deo ove zlatne generacije reprezentacije i što delim teren sa mojim sjajnim saigračima! Najveća čast mi je što branim boje naše zastave i naš grb!”, izjavio je Vlajić.

Filip Vlajić je član kluba Swarco Raiders Tirol sa kojim je 2019. godine osvojio triplu krunu (CEFL, AFL, CEFL/ECTC SuperCup ).

Filip Vlajić

Filip Vlajić plaketa