Počinje Arena liga Srbije! Nastavlja se Druga liga Srbije – SAAF

348
Arena liga Srbije

U prvom kolu Arena lige Srbije igraju se dve utakmice.

Juče smo najavili povratak Mladenovac Forestlanders-a na teren. Posle tri godine nastavljaju takmičenje, a kreću na domaćem terenu protiv Smederevo Bedema, u okviru grupe Centar. Utakmica počinje u nedelju 12. maja od 12.30 na stadionu FK Radnički u Mladenovcu, ulaz je besplatan.

U grupi Sever, Vidre iz Bečeja dočekuju Šabac Sharks. Ovaj meč se takođe igra u nedelju, od 15.30 na Gradskom stadionu u Bečeju (teren OFK Bečej 1918). Obrenovac Hawks su slobodni ovog vikenda u grupi Sever.

U grupi Jug igraće Imperatori iz Niša i Kraljevo Royal Crowns.

Arena liga u ovom formatu igra se prvi put, a propozicije možete da pročitate ovde.

Ovog vikenda kompletiraće se drugo kolo Druge lige Srbije.

Na terenu OŠ Sutjeska u Zemunu, u subotu 11. maja od 16 časova, Zemun Pirates dočekuju Klek Knights. Zemunci su u jedinom meču do sada doživeli poraz, dok su Vitezovi u prvom meču prošlog vikenda savladali Pastuve.

U nedelju u Vršcu, novoformirani Banat Bulls igraju prvu utakmicu na domaćem terenu. Na Gradskom stadionu u Vršcu u nedelju od 12 časova, Banaćani dočekuju Mamute iz Kikinde.

Trener Bullsa Bojan Milić smatra da je Kikinda najveći rival Banatu za ulazak u Prvu ligu „Naš tim u ovu utakmicu ulazi posle sigurne pobede u prvom kolu i dobre igre prikazane sa obe strane lopte. Očekujem da tako nastavimo i u narednim susretima i pokažemo da imamo tim koji je vredan ulaska u prvu ligu. Kada je reč o sledećem meču, očekujem sigurnu pobedu pošto verujem da znamo šta možemo da očekujemo od protivnika i da će neće moći da nas iznenade u bilo kom segmentu igre. Takođe, mišljenja sam da je Kikinda uz nas glavni kandidat za prvo mesto tako da je vrlo moguće da će pobednik ove utakmice završiti na čelu tabele pred doigravanje”, rekao je Milić.