Mamuti osvojili prvi memorijalni turnir „Gordan Ličanin“

563

Prvi memorijalni turnir „Gordan Ličanin“ odigran je 16.novembra, a najbolji su bili igrači Mamuta iz Kikinde.

Na turniru su učestvovali još i ekipe Hawks iz Obrenovca, Knights iz Kleka i domaćini GTC Vianor Vidre Bečej. U prvoj utakmici sastali su se ekipe Bečeja i Kleka, a Bečejci su slavili sa 26 : 25 (14 : 13). Drugo polufinale počelo je sa malim zakašnjenjem, a sastali su se ekipe Kikinde i Obrenovca. Bolja je bila ekipa Kikinde koja je pobedila 32 : 13 (19 : 13).

Utakmica za 3. mesto pripala je igračima Obrenovca koji su pobedili Klečane 26 : 13 (13 : 7). U finalu turnira Kikinda je pokazala veću borbenost i bolju igru od Vidri, te su zasluženo na kraju slavili sa 20 : 6 (14 : 0).

— Turnir je protekao u fer i korektnoj borbi, a rezultat nam nije bio na prvom mestu, već samo druženje igrača i podsećanje na pokojnog generalnog sekretara kluba Gordana Ličanina. Čestitam ekipi Mamuta na zasluženoj pobedi i želim da se zahvalim svim učesnicima turnira što su uveličali ovaj događaj. Želja nam je da ovaj turnir preraste u tradicionalan, a cilj je da za narednu godinu imamo više učesnika — izjavio je predsednik kluba Filip Avramov.