Treća liga, 1. kolo: Lavovi nezaustavljivi i u Šapcu

1839
Foto: Anđela Ivošev

U nadoknadi meča 1. kola Treće lige Srbije Lavovi iz Vršca ubedljivo su u Šapcu pobedili Sharkse sa 51 : 0 i tako učvrstili prvo mesto na tabeli.

Na gostovanju u gradu na Savi Lavovi nijednog trenutka nisu posustali, demonstrirajući pre svega odličnu igru trčanjem kojom su osvajali teren, postigavši tako ukupno šest tačdauna. Vrščani su ključnu i nenadoknadivu razliku napravili u drugoj četvrtini, kada su na svom kontu na poluvremenu prikupili 31 poen.

Kvoterbek Filip Patrić dva puta je završio u end-zoni s loptom u rukama, dok je raning-bek Nemanja Erečković isto učinio tri puta, upisavši ukupno 40 tačdaun jardi. I drugi trkač Matej Stanču upisao je jedan tačdaun, dok je tačku na „I“ stavio ponovo Patrić, pasom za Strahinju Brankova.

Foto: Anđela Ivošev

Rezultat

Team1234FT
Šabac Sharks00000
Vršac Lavovi72413751

0 : 7 — trčanje 5 yd, Filip Patrić; PAT Marko Todorović
0 : 15 — trčanje 2 yd, Filip Patrić; TPC trčanjem, Todorović
0 : 17 — sejfti
0 : 24 — trčanje 30 yd, Nemanja Erečković; PAT Todorović
0 : 31 — trčanje 4 yd, Matej Stanču; PAT Todorović
0 : 38 — trčanje 8 yd, Erečković; PAT Todorović
0 : 44 — trčanje 2 yd, Erečković; PAT neuspešan
0 : 51 — pas 8 yd, Patrić za Strahinju Brankova; PAT Todorović

Lavovima je ostao još jedan duel, i to protiv Pantera, koji će i definitivno odrediti pol-poziciju na tabeli Treće lige Srbije.

Ajkule verovatno imaju najtežu sezonu u istoriji kluba, budući da su platile danak svom kratkom rosteru i povredama, zbog čega će po svoj prilici ostati na začelju tabele, bez obzira na ishod poslednjeg meča koji ih očekuje protiv Hawksa.