Prva liga, 4. kolo: Mamuti traže šansu protiv Legionara

506

Kikindska ekipa Mammoths će, posle samo tri puna dana odmora, igrati novu prvenstvenu utakmicu, ovogo puta s Legionarima iz Sremske Mitrovice.

Sva četiri meča 4. kola SPORT KLUB Prve lige Srbije zakazana su za subotu, 5. april, a prvi kik-of sviraće se u Kikindi i Kragujevcu. Na terenu stadiona ŽAK u Kikindi domaći Mamuti biće domaćini Legionarima s kojim se nisu sastajali od 2014. godine.

Tek stečeni status prvoligaša uvek bude „plaćen“ i lošijim žrebom, pa je tako i u slučaju Kikinđana koji protiv znatno iskusnijih Indiansa, Blue Dragonsa i Vukova nisu imali velike šanse. Istina, najbolju partiju pružili su u Beogradu, protiv Blue Dragonsa, izgubivši meč sa zaostatkom tek jednog poseda lopte.

Stoga se nameće pitanje da li će uspeti da „doskoče“ Legionarima? Ekipa iz Sremske Mitrovice je već stabilan i vrlo „žilav“ prvoligaš, a ove sezone zabeležili su tesnu pobedu protiv Golden Bearsa i poraz od Black Hornetsa, međutim, kao i u slučaju Kikinde, efikasnost u napadu nisu pokazali.

I jednom i drugom timu potrebna je pobeda — svakoj iz različitih motiva, a na osnovu do sada prikazanog, neizvesnost ishoda je zagarantovana.

Utakmica startuje u 16 časova.