Seniorska fleg liga: Finalni turnir 26. novembra u Inđiji

1415

Finalni turnir Seniorske fleg lige Srbije održaće se u Inđiji 26. novembra u Inđiji, a šest ekipa boriće se za titulu trećeg šampiona Srbije.

Do završnice Seniorske fleg lige došlo je šest timova, i to po dva prvoplasirana iz sve tri grupe:

  • iz grupe Sever: Meridian Indians i Wild Dogs;
  • iz grupe Centar: Hawks i Sportex Orlovi;
  • i iz grupe Jug: Angel Warriors i Vrane.

U grupi Sever je praktično odigran samo jedan turnir, 14. oktobra u Inđiji, dok je drugi zakazani u Bečeju otkazan, pa su predviđene utakmice registrovane službenim rezultatom 35 : 0 protiv domaćina i organizatora, Grofova iz Novog Kneževca.

Četvoročlana grupa Centar organizovala je i odigrala dva turnira, a najbolji skor ostvarili su obrenovački Hawksi i Sportex Orlovi iz Novog Beograda – obe ekipe imale su pet pobeda i jedan poraz. Bez plasmana u finale ostali su trećeplasirani Blue Dragonsi (1–5) i Werewolvesi iz Valjeva (1–5).

Na „jugu” su pak četiri tima bila najrazigranija, ispunivši bonus sa tri odigrana turnira. U konkurenciji su bili čačanski „Ratnici” koji su sa osam pobeda i jednim porazom zaslužili lidersku poziciju u grupi, zatim Vrane iz Vranje sa ostvarenjem od četiri pobede i pet poraza, te Golden Bearsi iz Bora i Wild Boarsi iz Kragujevca koji su okončali sezonu na treće, odn. 4. mestu u grupi. Momci iz Bora imali su skor 4–5, a Kragujevčani 5–4.

Završni turnir u Inđiji igraće se u nedelju na terenu SC „Leje”, s početkom u 10 sati. Indiansi kao domaćini brane pehar koji drže u svojim vitrinama od pokretanja takmičenja 2015. godine.