Baraž meč: Royal Crownsi za ulazak, Wild Dogsi za opstanak u Drugoj ligi Srbije

1419
Foto: Zoran Milovanović

Novosadski tim Wild Dogs i kraljevačka ekipa Royal Crowns odigraće u nedelju 2. jula baraž utakmicu posle koje će biti poznato ko će i dogodine igrati u drugom rangu, a ko će biti u Trećoj ligi Srbije.

Shodno propozicijama takmičenja u Drugoj i Trećoj ligi Srbije ove sezone, poslednjeplasirani drugoligaš i trećeligaški viceprvak igraju meč doigravanja u kojem sami odlučuju o svojoj budućnosti.

Mlada novosadska ekipa, pomalo razočaravajuće, nije uspela da oseti radost zbog pobede, zabeleživši pet poraza, što ih je dovelo u situaciju da čekaju „poslednji voz” i izbore se za status drugoligaša i naredne godine.

S druge strane, Royal Crownsi su pružali dobre partije, a jedini poraz doživeli su u finalu Treće lige od klečanskih Vitezova. Time su dobili još jednu priliku da nadoknade propušteno i da se eventualnom pobedom nad Wild Dogsima dogodine pridruže drugoligaškom društvu, u kojem su za sada izvesno Mamuti iz Kikinde, Ratnici iz Čačka, Golden Bearsi iz Bora, Pastuvi iz Požarevca i Vitezovi iz Kleka.

Wild Dogsi i Royal Crownsi se nikada do sada nisu sastajali pa će najavljeni duel nositi određenu dozu neizvesnosti. Meč se igra na stadionu Wild Dogs Kennel (manjež Novosadskog sajma), u nedelju 2. jula od 17.00 časova.