Obezbeđeni direktni prenosi mečeva EP u flegu (U15)

3119
Stadium FC BASK

Srpska asocijacija američkog fudbala spremno dočekuje Evropski šampionat u fleg fudbalu (U15). Dolazak većeg dela reprezentacija se očekuje u petak, takmičarski dani su 6. i 7. avgusta, a obezbeđen je prenos uživo svih mečeva na oba terena stadiona FK BASK.

Predstojećeg vikenda će se u Beogradu odigrati prvo Evropsko prvenstvo u fleg fudbalu za dečake uzrasta do 15. godina. Kako je od ranije poznato, učestvuje sedam reprezentacija – Srbija, Češka, Italija, Holandija, Rumunija, Slovenija i Španija.

Reprezentacija Španije prva će doputovati u Beograd. Njihov dolazak se očekuje u četvrtak 4. avgusta, a sve ostale ekipe stižu dan kasnije. To svakako zahteva i potpunu spremnost organizatora, a prema rečima Nikole Davidoviće koji rukovodi organizacionim odborom, sve teče predviđenom dinamikom i Srpska asocijacija američkog fudbala spremno dočekuje takmičare.

Pored učesnika, događaju će prisustvovati i koordinator za fleg takmičenja u IFAF Europe Mikael Ros (šved. Mikael Roos).

Utakmice će se odigrati na dva terena stadiona FK BASK, za šta je sajt Sportuzivo.tv, u saradnji sa Srpskom asocijacijom američkog fudbala, obezbedio direktne prenose svih duela s oba terena koja mogu da se prate na sledećim linkovima:

Osim toga, kompanija SBB, vodeći operator digitalne i analogne kablovske televizije, širokopojasnog interneta i fiksne telefonije u Srbiji, zajedno s Televizijom ULTRA, snimaće u nedelju najzanimljivije detalje polufinala i finala, uz izjave trenera, organizatora i najboljih igrača.

Podsetimo, prema ranije utvrđenim propozicijama sve ekipe igraće jedna protiv druge, a četiri najbolje plasirane nakon ligaškog dela naći će mesto u plej-ofu. Ekipa koja bude na mestu broj 1 igraće s ekipom koja se plasirala na 4. mesto, a drugi par činiće reprezentacije koje se budu plasirale na 2. i 3. mesto. Pobednici tih duela sastaće se u finalu u nedelju 8. jula od 18.30 h.

Kompletan raspored i program takmičenja možete pogledati na posebnoj stranici posvećenoj ovom takmičenju: EPffU15 >>