Treća liga Srbije: U nedelju četvrtfinale i polufinale

1729

Rasplet u Trećoj ligi Srbije, iako planiran ranije, očekuje se tek posle predstojećeg vikenda. Umesto dva polufinalna meča, u nedelju 10. jula odigraće se jedan četvrtfinalni i jedan polufinalni duel.

„Wild Dogsi” čekaju protivnika

Poslednji četvrtfinalni par Klek Knights – Kraljevo Royal Crowns trebalo je da bude odigran u nedelju 3. jula u Zrenjaninu, međutim zbog proglašenja dana žalosti u srednjem banatskom okrugu nakon tragedije u Opštini Žitište, ovaj meč je odložen sedam dana kasnije, kada će konačno biti poznat poslednji polufinalista.

Domaćin u ovom susretu je ekipa iz Kleka, a kao i prošli put, meč je zakazan na Vojnom stadionu u Zrenjaninu. Kik-of je od 17.00 sati.

Pobednik u ovom duelu igraće u polufinalu protiv novosadske ekipe „Wild Dogs” koja je proteklog vikenda pobedila ekipu „Bedemi” iz Smedereva sa 28 : 0.

Sofijski i borski „medvedi” u polufinalu

Drugi polufinalni par čine Sofia Bears – Bor Golden Bears koji se, posle meča u grupi „Jug”, ponovo sastaju u eliminacionoj fazi. Tim iz glavnog grada Bugarske svoj status je izborio zahvaljujući pobedi protiv „Hawksa” iz Obrenovca sa 57 : 0 pre dva vikenda, dok su Borani bili bolji od šabačke ekipe „Sharks” 36 : 12.

Domaćin ovog polufinala su sofijski „Medvedi”, a u skladu s ovosezonskom praksom, svoj meč igraće na stadionu FK „Magnohrom” u Kraljevu, takođe u nedelju 10. jula, od 13.00 časova.