Kadetska liga (U17): „Stršljenovi” u finalu

2430

Kadetski tim „Black Hornets” iz Jagodine igraće u finalu Kadetske lige Srbije (U17) nakon što je u polufinalu bio bolji od ekipe „SBB Vukovi” sa 37 : 0.

Razigrani „Stršljenovi” su od samog starta nametnuli svoj ritam. „Vukovi” su pak, iako igrački oslabljeni, pružili dostojan ali nedovoljno jak otpor, bez pravog odgovora na raznoliku igru domaćina.

Hvatač među kadetima jagodinske ekipe Mihajlo Srećković izjavio je da su im „Vukovi” olakšali posao nedovođenjem nekoliko igrača, koji su zaigrali u seniorskom timu u finalu CEFL-a.

– Oni su dali svoj maksimum s obzirom na okolnosti. To je nama dosta olakšalo pobedu, ali i pored toga nismo hteli da dođe do povreda. Imamo dve nedelje da se pripremimo za finale, da ispravimo greške u igri i napravimo bolji plan – kazao je Mihajlo Srećković.

Strahinja Jevremović, trkač „Black Hornetsa” iskazao je zadovoljstvo pruženom partijom svojih saigrača i radost zbog toga što se njegov tim našao u finalu.

– Ima još puno toga da se uradi, daćemo svoj maksimum – kratko je izjavio mladi Jevremović.

KRETANJE REZULTATA

1/4 – 8 : 0
08 : 00 – trčanje 10 jardi, Aleksandar Milenković; Mihajlo Srećković za 2
2/4 – 8 : 0
16 : 00 – pas 25 jardi, Nemanja Milanović za Dejana Srećkovića; Milanović za 2
3/4 – 14 : 0
22 : 00 – trčanje 35 jardi, D. Srećković; neuspešno za 2
30 : 00 – pas 5 jardi, Milenković za Stanislava Pavlovića; M. Srećković za 2
4/4 – 7 : 0
37 : 00 – trčanje 40 jardi, D. Srećković; PAT Strahinja Jevremović

Drugi polufinalni par čine ekipe Inđija Meridian Indians i Požarevac Pastuvi, a informacije o tom susretu biće uskoro poznate.