Traj-aut za seniorsku reprezentaciju Srbije 31. jula

2823
reprezentacija srbija plan

Proba za članove srpske reprezentacije američkog fudbala održaće se 31. jula na pomoćnom terenu s veštačkom travom FK „Zemun”.

Traj-aut za igrače koji žele da konkurišu za mesto u ofanzivnoj i defanzivnoj liniji počinje u 10.00 h i trajaće do 12.00 h. Proba za ostale igrače počinje u 13.00 h i trajaće najkasnije do 16.00 h. Ovom prilikom mole se igrači da dođu pola sata pre početka probe.

Svi igrači koji su učestvovali na završnom pripremnom kampu na Kopaoniku prošle godine automatski su pozvani (spisak je moguće pogledati na našoj stranici: Počinju završne pripreme srpskih oklopnika za Mađare).

Takođe, mole se svi igrači koji su učestovali na prošlogodišnjem završnom pripremnom kampu na Kopaoniku, a koji zbog obaveza u stranim klubovima neće moći da prisustvuju probi 31. jula, da se jave putem imejla na adresu: nationalteam@saaf.rs

Svaki klub iz Prve lige Srbije može kandidovati do šest igrača; timovi iz Druge lige mogu kandidovati do četiri, a timovi iz Treće lige mogu kandidovati do dva igrača koji nisu bili na spisku učesnika pripremnog kampa na Kopaoniku.

Imena kandidata je neophodno poslati do 22. jula na adresu: nationalteam@saaf.rs