Pionirska fleg liga Srbije (U15): Drugi turnir grupe „Centar” 8. maja

1158
Detalj s prvog turnira grupe „Centar”

Drugi turnir grupe Centar, koji je trebalo da se održi 24. aprila u Zemunu, zakazan je ove nedelje, 8. maja. Domaćin turnira je ekipa „Forestlanders” iz Mladenovca.

Budući da se u grupi Centar takmiči pet timova, ove nedelje slobodni će biti „SBB Vukovi” iz Beograda, koji su, podsećamo, pobedili na prvom turniru, ostvarivši maksimalne tri pobede.

Pored domaćina, Mladenovčana, igraće još i „Blue Dragonsi” iz Beograda, „Hawksi” iz Obrenovca te „Pirates” iz Zemuna.

Turnir će se održati u Mladenovcu u naselju Drapšin na stadionu FK Radnički, a početak je zakazan za 13.00 časova.

Do sada su dva turnira održana samo u okviru grupe Sever, u kojoj branioci šampionske titule „Indiansi” iz Inđije suvereno drže 1. mesto.

U okviru grupe Jug odigran je samo jedan turnir, a nakon dva odlaganja, domaćin će 15. maja biti ekipa „Golden Bears” iz Bora. Trenutni lider u ovoj grupi je kraljevačka ekipa „Royal Crowns”.

Pobednici grupa, a nakon ukupno odigranih pet turnira u grupi Centar, odnosno četiri turnira u grupama Sever i Jug, sastaće se na finalnom turniru koji je predviđen da se održi 18/19. juna, i boriće se za naslov državnog prvaka u ovoj kategoriji. Pravo nastupa za svoje ekipe u ovom takmičenju imaju devojčice i dečaci rođeni 2001, 2002, 2003, 2004, 2005 i 2006. godine.