3.kolo PLS: „Meridian Indiansi” ponovo bolji od „Panthersa”

1680
Detalj iz duela 2016

U svom tek drugom međusobnom odmeravanju snaga, a prvi put na terenu u Inđiji, domaći „Meridian Indiansi” ponovo su bili bolji od „Panthersa” iz Pančeva. Rezultat na kraju meča 14:0.

Po veoma kišovitom i za ovaj period u godini hladnom vremenu, nije se mogla ni očekivati neka efikasna i lepršava igra, što je rezultat na kraju utakmice i pokazao.

Obe ekipe, ovu utakmicu su dočekale u vrlo nepovoljnom periodu za njih. Gosti, u oslabljenom sastavu i još uvek psihički uzdrmani nakon tragedije koja ih je zadesila, a domaćini nedovoljno uigrani i bez trenera, sa donekle imperativom pobede. U ovakvoj situaciji bolje su se snašli „Indiansi”, iskoristivši prednost domaćeg terena, te su kao i prošle godine, svoje prve bodove u sezoni upisali baš protiv „Panthersa”.

Predsednik kluba i korner-bek ekipe „Meridian Indiansa” kratko je ocenio današnji meč:

– Utakmica je odigrana po jako lošem vremenu. Igra pasom je iz tog razloga bila gotovo nemoguća, pa smo se morali osloniti na igru „po zemlji”. U takvoj situaciji bolje smo se snašli od ekipe iz Pančeva, postigli dva tačdauna u trećoj deonici meča, i priveli mirno meč kraju. Čestitao bih ekipi „Panthersa“ na fer i korektnoj igri, i dobroj utakmici.

Meridian Indians Inđija – Panthers Pančevo 14:0

Kretanje rezultata:

1/4 – 0 : 0

2/4 – 0 : 0

3/4 – 14 : 0
07 : 00 – trčanje 1 jard, Brajan Boateng; PAT uspešan, Darko Klasan
14 : 00 – trčanje 7 jardi, Brajan Boateng; PAT uspešan, Darko Klasan

4/4 – 0 : 0

Obe ekipe u četvrtom kolu, a kroz dve nedelje, očekuju teška gostovanja. „Indiansi” će put Sremske Mitrovice na noge ljutom rivalu u svojevrsnom sremskom derbiju, dok će „Panteri” svoj meč igrati protiv „Blue Dragonsa” u Beogradu.