Treća liga Srbije (Sever): „Wild Dogs” Novi Sad

3416

Nakon dve juniorske sezone ova mlada ekipa iz Novog Sada debitovaće i u seniorskom takmičenju. „Wild Dogsi” su ekipa čiji je cilj pre svega razvoj mladih igrača koji bi se kasnije otisnuli u „prvoligaške vode”, a učešće i u seniorskom takmičenju vide kao dodatnu priliku za to.

Ipak, predsednik kluba Vukašin Simonović ne krije da očekuje i visok plasman svoje ekipe, s obzirom na to da je u klubu i nekoliko imena koja imaju određeno iskustvo. Pored sopstvene baze igrača, treneri Vuk Todorović (glavni trener), Stefan Janjušević (ofanzivni koordinator) i Igor Stanišić (defanzivni koordinator), imaće na raspolganju i nekoliko igrača pridošlih iz drugih timova, poput kvoterbeka Pavla Neškovića (Legionaries Sremska Mitrovica), defanzivnih bekova Kristijana Kadvanja (Vukovi Beograd), Nikole Uzelca i Roberta Tokodija (GAT Dukes Novi Sad), ofanzivnog linijaša Davora Romanića (Indians Inđija), raninbeka Vernera Štajnera (Knights Klek), te lajnbekera Uroša Vujnovića, hvatača Alekse Spasića i kikera Luke Bosanca (sva trojica GAT Dukes Novi Sad).

Wild_Dogs_vest_02

U prvom kolu „Wild Dogsi” će put Obrenovca na noge domaćim „Hawksima”, a to će ujedno biti i prva utakmica seniorskog sastava ove novosadske ekipe.