Dobro došli na novi veb-sajt Srpske asocijacije američkog fudbala

Novi dizajn, bolja preglednost i kategorizacija vesti

2726

Poštovani čitaoci, prijatelji, saradnici i navijači,

Nakon višenedeljnih priprema, i posle mnogo godina, obnovljen je i redizajniran zvanični veb-sajt Srpske asocijacije američkog fudbala. Osim novog izgleda, na sajtu je omogućena bolja kategorizacija, pregled i arhiva vesti, čime su ispunjeni svi savremeni standardi veb-informisanja i internetskog novinarstva.

Pored toga, sajt je zadržao stare vesti, kao i svu potrebnu dokumentaciju koju, propisanu zakonom, treba da sadrži prezentacija zvaničnog sportskog saveza.

Novi veb-sajt, kao i kategorije i oznake vesti, lakše su podložne eventualnim korekcijama i promenama, te se iskreno nadamo da će ubuduće biti samo bolji.

Sve aktivnosti u domenu američkog fubala u Srbiji i u regionu, osim na sajtu, biće ispraćene i na društvenim mrežama Fejsbuk, Tviter i Instagram, kako bi na sve raspoložive načine informacije od značaja za razvoj američkog fudbala doprle do pratilaca.

Čvrsto verujemo da ćemo i sadržajem opravdati vaša očekivanja te uoči skorijeg početka novih takmičenja, želimo svima uspešan rad i novu sezonu!