Vašington četvrti put u Vukovima

991

Jedan od najboljih importa koji je zaigrao u Srbiji, vajdrisiver Toni Vašington, četvrtu sezonu zaredom provešće u beogradskim SBB Vukovima.

Ovaj dvadesetosmogodišnjak je u Vukovima igrao i defanzivnog beka, pa čak i kvoterbeka, a sigurno je da će ostati upamćena njegova brojna vraćanja pantova i kik-ofova.

Fantastični hvatač je bio jedna od centralnih figura Vukova u prethodnim sezonama i jedan od najzaslužnijih za osvajanje trofeja, što je i ozvaničeno dodelom nekoliko MVP priznanja. Međutim, pehari su izostali u tri prošlosezonska finala, što je i bio jedan od razloga da se Toni vrati u Beograd.

Uzbuđen sam zbog moje četvrte uzastopne godine sa Vukovima. Bio sam razočaran što nismo ispunili ciljeve u prošlogodišnjim finalima i osetio sam se primoranim da se vratim i ispravim to. Povratkom trenera Šona Embrija i sa Džonom Uribeom na poziciji kvoterbeka, siguran sam da ćemo biti uspešni – smatra Vašington.

Vašington se na ovaj način izjednačio sa legendarnim trkačem Vukova, Brendonom Mekdauelom, koji je takođe proveo četiri sezone u „čoporu“.