JLS Jug: Veprovi overavaju plej-of

651

U diviziji „Jug“ Juniorske lige Srbije, u nedelju bi moglo da se reši pitanje putnika u plej-of.

Jagodina Black Hornetsi u unapred odigranom susretu četvrtog kola već su vizirali istorijski put u plej-of, a Kragujevac Wild Boarsima preostaje samo da udare pečat u duelu sa Kraljevo Royal Crownsima i da se potom sa Jagodincima bore za prvo mesto u grupi.

U duelu sa Kraljevčanima, koji je na programu u nedelju, od 13 časova, na pomoćnom terenu stadiona „Čika Dača“, Divlji veprovi su veliki favoriti, kako zbog svoje dobre forme, tako i lošeg starta protivnika, uslovljenog smenom generacije.

– U ovu sezonu smo ušli sa kraćim rosterom, ali zato jako spremni i upravo to nam je donelo prve tri pobede. Verujem da će, kao i svake godine, susret sa Kraljevčanima koji su ove sezone malo slabije počeli, biti pun žara i borbe, a sa druge strane fer i prijateljski. Njihov skor nam ne sme ništa značiti, jer ne smemo ni slučajno da se opustimo. To ne kažem samo zbog toga što znam da su oni tim koji uvek može da iznenadi, već i zato što bi nama ova pobeda omogućila siguran prolazak u polufinale, a to smanjenje pritiska bi nam puno značilo – rekao je Aleksa Stevanović, hvatačka uzdanica i kapiten Veprova.

U isto vreme počinje i okršaj Pastuva i niških Imperatora, na terenu Sportskog centra „Presing“ u Požarevcu.

Imperatori su u prošlom kolu upisali prvi trijumf u juniorskoj konkurenciji, a upravo protiv njih to isto žele da urade i Požarevljani. Međutim, nema sumnje da su Nišlije gladne novih pobeda i da neće olako dopustiti Pastuvima da ih zaustave u toj nameri.