F4 LŠ: Pretprodaja ulaznica za spektakl

672

Polako se približava završni turnir Lige šampiona IFAF Europe, koji će se održati u Beogradu od 24. do 26. jula, a na kojem će nastupiti SBB Vukovi iz Beograda.

Na završnom turniru, koji će se održati na stadionu FK Voždovac, u petak 24. jula igraće se dva polufinalna meča, SBB Vukovi Beograd – London Blic od 16 sati, dok od 20.30 igraju Karlstad Krusejders i Tonon „Crni panteri“. U nedelju 26. jula od 16 sati i 30 minuta na programu je veliko finale.

Ulaznice će se u pretprodaji prodavati po simboličnim cenama od 350 dinara za jedan takmičarski dan, dok paket za oba takmičarska dana košta 600 dinara (LINK ZA KUPOVINU).

One će se, preko mreže Eventima, u pretprodaji naći u Srbiji, Austriji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Mađarskoj, Makedoniji, Rumuniji, Slovačkoj, Sloveniji, Hrvatskoj i Crnoj Gori.

Navijači na Ledeni kvas F4 turniru Lige šampiona u američkom fudbalu mogu da budu srećni i zbog kvaliteta timova koji će se boriti za trofej, ali i zbog brojnih umetnika koji će tada nastupiti na stadionu FK Voždovca: THC La Familija, Mihilow, Prti Bee Gee, VIP, Sick Touch, Frka, Smoke Mardeljano, zatim jedan od najpoznatijih srpskih glumaca, Nikola Đuričko, kao i muzička zvezda Aleksandra Kovač, koja će pevati himnu Srbije.