Veprovi u polufinalu

972

Inđija Indians – Kragujevac Wild Boars 0:17 (0:3, 0:0, 0:7, 0:7)

Gradski stadion u Inđiji. Gledalaca: 300.

Kretanje rezultata:
0:3 Ivan Živanović fild gol 27 jardi
0:10 Majk Boks pas 50 jardi ka Miloradu Živkoviću, Živanović PAT
0:17 Boks pas 42 jarda ka Filipu Nedeljkoviću, Živanović PAT

Divlji veprovi plasirali su se u polufinale Sportklub Prve lige Srbije, pošto su u direktnom okršaju za plej-of savladali Indianse, na Gradskom stadionu u Inđiji, rezultatom 17:0.

Oba tima pretrpela su određene promene u poslednjih par nedelja, što se i odrazilo na igru u napadu. Novi vođa Kragujevčana, Majk Boks, na momente je uspostavljao odličnu konekciju sa risiverima, ali ne i da dovede svoj tim do tačdauna u prvom poluvremenu, koje je završeno rezultatom 3:0, fild golom Ivana Živanovića. Znatno otežavajuća okolnost za sve učesnike ovog meča bio je izuzetno vreo dan, najtopliji ove godine.

U nastavku susreta Boks je upisao debitantske poene, dalekometnim pasovima ka Miloradu Živkoviću i Filipu Nedeljkoviću pokazao da će u finišu šampionata biti veliko pojačanje za Šumadince i doneo svom timu veliko slavlje.

Bez odličnog kvoterbeka Tajrela Vesta, sa kojim su nedavno raskinuli saradnju, Indiansi nisu mogli da pruže više u napadu. Imali su doduše i svoje šanse, ali su bili zaustavljani u crvenoj zoni Verprova, a Darko Klasan nije uspeo da realizuje dva fild gola sa oko tridesetak jardi.

Kragujevčani su tako ligaški deo sezone završili na četvrtom mestu, pa će se u polufinalu, treći put zaredom, sastati sa GAT Dukesima u Novom Sadu. U drugom duelu plej-ofa, SBB Vukovi Beograd ugostiće niške Imperatore.