TLS: Vitezovi režiraju dramu na Severu

745

Uoči prethodnog kola, situacija u Grupi Sever Treće lige Srbije delovala je bezizlazno za Klek Knightse. Međutim, trijumf Šabac Šarksa nad Sombor Celtisima produžio je nadu Vitezovima da bi mogli da zakomplikuju situaciju i na mala vrata dođu do šanse u finišu šampionata.

Za tako nešto prvi preduslov je da se revanširaju Somborcima za poraz u prvom delu šampionata, kada su u Kleku izgubili rezultatom 20:0, a zatim u poslednjem kolu trijumfuju i nad Šabac Šarksima na svom terenu. U tom slučaju, sve ekipe u severnoj grupi Treće lige Srbije imale bi skor 2-2, što bi napravilo pravu malu dramu u ovom takmičenju.

– Posle pobede Šapčana protiv Celtisa, ovaj meč ima veliki značaj za rasplet u našoj diviziji. Somborcima je meč biti il’ ne biti, dok bi naš trijumf maksimalno zakomplikovao situaciju. U tom slučaju, u poslednjem kolu bi se rešavalo ko ide u viši rang. Svesni smo da su Somborci favoriti, savladali su nas u prvom meču ove sezone, ali dok se igra imamo pravo na nadu – reči su Željka Đajića, trenera Klečana.

Duel u Somboru zakazan je u nedelju u 15 časova na Gradskom stadionu, a Vitezovi ne idu sa belom zastavom.

– Pokušaćemo da sastavimo što jači tim i da odemo u Sombor sa namerom da pobedimo. Potrudićemo se da pomrsimo konce Celtisima – istakao je Đajić.