DLS: Lavovi slavili u Boru posle produžetaka

999

Bor Golden Bears – Vršac Lavovi 22:28 (6:8, 8:0, 0:8, 8:6, 0:6)

Stadion: “Rudar”.  Gledalaca: 300.
Kretanje rezultata:

6:0 Džejms Peterson trčanje 2 jarde, neuspešan PAT.
6:8 Mladen Zlatić pas 18 jardi ka Milanu Nikoliću, uspešno pretvaranje za 2 poena.
14:8 Entoni Džonson pas 35 jadi ka Bratislavu Vineru, uspešno pretvaranje za 2 poena.
14:16 Mladen Zlatić pas 35 jardi za Ivana Trninića, uspešno pretvaranje za 2 poena.
22:16 Sir Entoni Džonson trčanje 1 jard, uspešno pretvaranje za 2 poena.
22:22 Nemanja Erečković trčanje 1 jard, neuspešno pretvaranje za 2 poena.
22:28 Zlatić pas 10 jardi ka Trniniću.

Posle velike drame i produžetaka, Lavovi iz Vršca savladali su na teškom gostovanju u Boru domaće Golden Bearse. U vrlo zanimljivoj utakmici, meč je u regularnom toku završen nerešenim rezultatom, pa su u dodatnim napadima veću prisebnost pokazali gosti iz Vršca.

Borani su bolje počeli meč, postigavši tačdaun trčanjem Džejmsa Petersona, ali bez egzikucije ekstra poena. Ekipa iz Sterijinog grada odgovorila je pasom Mladena Zlatića ka Milanu Nikoliću i za kratko preuzela vođstvo pošto je uspela da pretvori za dva poena.

Entoni Džonson je pasom ka Bratislavu Vineru ponovo doveo domaćina u vođstvo, koji su ovog puta pretvaranjem za dva poena uspeli da anuliraju zaostatak, ali je Zlatić ponovo bio precizan, ovog puta je uposlio Ivana Trininića.

Smenjivali su se poenteri, Džonson i Erečković su trčanjima doneli poene svom timu, a neuspešno pretvaranje Vrščana prilikom poslednjeg poentiranja iznivelisali su razliku stvorenu na početku meča, pa je regularni deo utakmice zavšren rezultatom 22:22.

Pristupilo se produžecima, u kojima Borani nisu uspeli da poentiraju, dok su Vrščani pasom Zlatića ka Trniniću došli do značajnog trijumfa.