Napad Pančevaca na 3-0

552

U nedelju u 16 časova, u okviru 3. vikenda Sportklub Prve lige Srbije, Pančevo Panthersi želeće da produže najbolji start u poslednjih nekoliko godina. Posle dve startne pobede, jasno su najavili da će imati najviše ambicije u ovoj sezoni, pa u duel sa Inđija Indiansima (0-2), na terenu SC “Mladost”, ulaze kao favoriti.

Glavni trener Pantera i jedan od trenera reprezentacije Srbije, Predrag Durlić-Vujić, oprezan je pred nedeljni duel:

– Očekuje nas težak meč protiv ozbiljnog protivnika koji u svojim redovima ima dosta kvalitetnih igrača. Možda nisu startovali kako su očekivali, ali to ih samo čini još opasnijim. Očekujemo ogromnu podršku, pošto se prvi put ove sezone predstavljamo svojoj publici i obavezni smo da im pružimo dobru predstavu. Takođe, eventualnom pobedom realno obezbeđujemo plej of što daje dodatnu težinu meču. Želja nam je da odigramo i jako i pametno, i pokažemo određeni napredak u odnosu na prva dva kola. Ako to ispunimo bićemo sledeće nedelje na 3-0 – rekao je Durlić-Vujić.

Jedan od kapitena i jedan od oslonaca ofanzivne linije Pantera, Miljan Džogazović, sa velikim respektom govori o rivalu, ali se nada najboljem:

– Od utakmice očekujem fer igru i borbu do poslednjeg zvižduka. Ekipa iz Inđije je ove godine pojačana sa više stranih igrača, ali i pored toga imaju dva poraza u prva dva kola pa zato mislim da svom snagom ići na pobedu. Što se nas tiče, posle dve vezane pobede, imali smo dužu pauzu, ali zato dovoljno vremena za uigravanje. Iz tog razloga mislim da će uigranost i spremnost našeg tima i igrača na ključnim pozicijama biti naša prednost. Očekujem treću vezanu pobedu u Prvoj ligi za moju familiju, moje „Pantere“ – rekao je Džogazović.