TD lista: Stefanović poveo kolo

610

Kvoterbek Divljih veprova, Stefan Stefanović, bio je najefikasniji u premijernom kolu ovogodišnje Sportklub Prve lige Srbije, pošto je postigao četiri tačdauna – po dva trčanjem i pasom.

Uz rame mu je bio novi vođa napada Pančevo Panthersa, Šon Frezel, koji je bacio tri pasa za tačdaun i u tom segmentu bio najbolji. Pored Stefanovića, po dva pasa za poene imali su još David Hanomihl Lukić iz SBB Vukova Beograd i Aleksandar Mek Kin, debitant novosadskih GAT Dukesa.

Trčanjem se dva puta, uz Stefanovića, do end zone probio i njegov bivši saigrač iz redova niških Imperatora, Ričard Samjuel, a među hvatačima se istakao iskusni Bratislav Bošnjak iz Pantera, koji je takođe zabeležio dva tačdauna.

Po jednu intersepciju vratili su Ken Hejl iz Wild Boarsa i Marko Bates, član SBB Vukova.

Na četiri utakmice postignuto je 26 tačdaunova – 13 pasom, 10 trčanjem, dva vraćanjem intersepcije i jedan vraćanjem kik-ofa, a imena čak 29 igrača našla su se na listi poentera.

Prve poene u novoj sezoni najelitnijeg srpskog takmičenja postigao je debitant SBB Vukova, Majls Gejts i to na samom startu premijerne utakmice sa Sirmium Legionariesima, vraćanjem početnog kik-ofa.

br. Ime i Prezime Klub TD trč TD hvat TD pas dr TD SUM
1 Stefan Stefanović Wild Boars 2 0 2 4
2 Šon Frezel Panthers 0 0 3 3
3 Majls Gejts SBB Vukovi 1 0 0 1 2
4 David Hanomihl Lukić SBB Vukovi 0 0 2 2
5 Aleksandar Mek Kin GAT Dukes 0 0 2 2
6 Bratislav Bošnjak Panthers 0 2 0 2
7 Ričard Samjuel Imperatori 2 0 0 2