Promocija Pirata u TC “Ušće”

648

Od 1. do 6. aprila, posetioci šoping centra Ušće, mogu da se upoznaju sa američkim fudbalom i klubom Zemun Pirati, ali i da se dobro zabave. Na štandu, koji je postavljen u prizemlju Ušća (pored radnje Beneton), Pirati će upoznati posetioce sa svojom organizacijom, a ideja je da kroz raznolik program organizatori privuku pažnju većine posetilaca, na razne načine.

Pirati će tako u subotu predstaviti klub i sport, nove dresove, ali i dva strana pojačanja.  Prvi je povratnik u tim, Marvin Dezir, dok je novo lice Dedrik Lejsi, a obojica stižu iz Sjedinjenih Američkih Država.

Posetioci će moći da se fotografišu sa igračima u opremi, ali i da probaju opremu za američki fudbal. Pored promotivnog materijala, na štandu će biti i zvanična klupska oprema, koju će posetioci moći da kupe. One malo srećnije i spretnije, očekuju nagrade i pokloni u vidu majica, privezaka, karata za bioskop itd.

Kako je katolički Uskrs narednog vikenda, Pirati su odlučili, da u čast američkim igračima i gostima iz ambasade SAD-a dele ofarbana jaja.