Živković ponovo u Veprovima

665

Svojevremeno najefikasniji risiver Superlige Srbije, Milorad Živković, posle godinu dana pauze odlučio je da se vrati na teren i to u dresu Kragujevac Wild Boarsa, u kom je nastupao u sezoni 2013.

Ovaj dvadesetsedmogodišnji Čačanin ponikao je u Angel Warriorsima iz rodnog grada, a sjajne partije u tom klubu nametnule su ga Divljim veprovima, u kojima je odigrao samo jednu sezonu i osvojio vicešampionske titule – u Superligi i regionalnom CEFL-u.

Odlučio sam da zaigram nakon jedne sezone pauze zbog ogromne ljubavi koju gajim prema američkom fudbalu. Kada sam prestao i razdužio opremu, nakon sezone 2013, nisam mislio da će mi fudbal toliko nedostajati. Osećaj i adrenalin kada uhvatim loptu i postignem tačdaun su jednostavno neopisivi. I kada sam odlazio, ljudima u klubu sam rekao da ako ikada ponovo zaigram to će biti u Veprovima. Nedostajali su mi saigrači i prijatelji, koji su, pored ogromne ljubavi prema sportu, drugi razlog mog povratka – otkrio je Živković.

milorad zivkovic kragujevac wild boars (2)

Brzonogi hvatač je istakao da se vratio po titulu.

Očekujem odličnu saradnju sa kvoterbekom Stefanovićem sa kojim sam igrao pre dve sezone. Naravno, prioritet je šampionska titula i da klub iz utakmice u utakmicu beleži rezultate i pobede. Kada sam odlazio, čovek koga puno cenim i poštujem, Aleksandar Ristić Alf, rekao mi je da moramo da završimo ono sto smo započeli, vracam se da to i uradimo. Jedva cekam da ponovo izađem na teren – zaključio je Živković.

Posle Stefana Stefanovića i Petra Goića, Živković je treći povratnik u krdo Veprova.