Divlji veprovi i Evro-Giunti uručili paketiće deci

622

Vicešampioni Srbije u fudbalu, Kragujevac Wild Boars-i, u saradnji sa izdavačkom kućom „Evro-Đunti“ posetili su Centar za razvoj usluga socijalne zaštite „Kneginja Ljubica“ u Kragujevcu, i štićenicima ove ustanove uručili novogodišnje paketiće.

Posle „brejkdensa“, za koji su domaćini pokazali sjajan talenat, prešlo se i na edukativni deo, u kome su predstavnici „Evro-Đuntija“ govorili o značaju obrazovanja i čitanja, a Divlji veprovi o tome koliko je za njihove uspehe bitan timski rad, druženje i istrajnost, i koliko je bavljenje sportom važno u odrastanju i prihvatanju ovih vrednosti.

003

Štićenici Centra pokazali su odlično znanje engleskog jezika i poznavanje književnosti, a najviše se istakao šesnaestogodišnji A. koji je pročitao veliki broj romana, uključujući komplete knjiga Dostojevskog i Hemingveja, koje je naznačio kao svoje omiljene autore.

Na kraju druženja Deda Mraz je mališanima uručio paketiće u kojima su se nalazili školski pribor, izdanja Evro-Đuntija i knjiga „Mladost pod oklopom“ Jelene Pavlović, koja govori o mladom kragujevačkom klubu.