YOUTH POLUFINALE: Stršljenovi poslali poruku, sa Veprovima u finale

990

Crni stršljenovi iz Jagodine, osvojili su polufinali turnir Youth lige Srbije u Velikoj Trnavi, plasiravši se tako kao prvoplasirani u finale ovog takmičenja. Kragujevac Wild Boarsi su kao drugoplasirani takođe našli mesto u finalu, dok je ekipa Inđija Indiansa završila sezonu kao trećeplasirana.

Kragujevčani su silovito otvorili turnir, pobedom nad Inđija Indiansima rezultatom 6:39, a pitanje pobednika se nije postavljalo.

Sledeći meč odlučio je pobednika turnira. Domaća ekipa Black Hornetsa namerila se na Kragujevčane i posle uzbudljivog meča slavila rezultatom 26:20 i tako protivnicima poslala poruku da ovaj tim zaslužuje maksimalni respekt. Velika borba sa Wild Boarsima završila se na radost Jagodinaca, pa je, posle ubedljivih trijumfa u okviru svoje grupe u prethodnoj fazi takmičenja, već tada bilo evidentno da pretenduju na osvajanje ne samo ovog turnira, već i cele lige.

Inđijci u poslednjem kolu nisu uspeli ozbiljnije da pariraju Black Hornetsima. Doživeli su nešto ubedljiviji poraz nego od Wild Boarsa, samo što ovog puta nisu došli do počasnih poena – 43:0. Za njih će ovaj turnir biti veliko iskustvo i prilika da nauče od u ovom trenutku spreminijih timova, koji će ovogodišnje takmičenje nastaviti na finalnom turniru u borbi za titulu.

Rezultati polufinalnog turnira Youth lige Srbije – stadion Trnava

Inđija Indijans – Kragujevac Wild Boars 6:39

Jagodina Black Hornets – Kragujevac Wild Boars 26:20

Jagodina Black Hornets – Inđija Indijans 43:0.