PLS “Jug”: Krune testiraju Golden Bearse

589

U okviru grupe Jug Prve lige Srbije, u nedelju 25. maja će biti odigrane samo jedan meč 5. kola, koje je bilo je zakazano za 17. maj, ali je zbog vanredne situacije odloženo.

Kapije stadiona biće otvorene samo u Boru, gde će domaći Avala Golden Bearsi dočekati Kraljevo Rojal kraunse, na stadionu FK „Rudar“ od 15 časova. Ovaj duel je od izuzetnog značaja za obe ekipe, obzirom da, prema svemu sudeći, upravo između ova dva tima treba tražiti drugog člana južne grupe Prve lige Srbije, koji će, uz do sada superiorne Anđeoske ratnike iz Čačka, kroz baraž potražiti plasman u Superligu naredne sezone.

Borani su odlično startovali, sa dva trijumfa protiv Pirata u gostima i Obrenovčana na svom terenu, istakli su kandidaturu da možda baš znatno starijem klubu otmu mesto u doigravanju. Kraljevčani su zabeležili samo jedan poraz i to protiv Ratnika, ali i dalje imaju realne šanse za prolaz do baraža, pa će upravo u ovom susretu imati priliku da istestiraju pravu snagu Borana ove godine.

U ovom kolu slobodna je ekipa Pastuva iz Požarevca, dok je odložen duel između Zemun Pirata i Čačak Angel Warriorsa. Utakmica između Obrenovac Hawksa i Valjevo Werevolvesa, najverovatnije neće biti odigrana zbog vanredne situacije koja je i dalje na snazi u Obrenovcu.