CEI: Panteri i Plavi zmajevi dočekuju rivale

624

Ovog vikenda na programu će biti i mečevi trećeg kola regionalnce CEI lige, u kojoj će nastupiti oba srpska predstavnika. Prvi će na teren u subotu izaći aktuelni lideri, Pančevo Panthersa, koji će na svom stadionu SC „Mladost“ u subotu od 15 časova dočekati Monarhe iz Bratislave. Postoji mogućnost da ovaj meč bude ispraćen live stream-om.

Dan kasnije, na teren izlaze i beogradski Plavi zmajevi, koji će na stadionu SC „Lokomotiva“ u Železniku ugostiti od 15 časova Kauboje iz Budimpešte. Kako sami Blue dragonsi kažu, posle dva tesna poraza u domaćoj Sportklub Superligi, prirerani su uza zid i poslednju utehu traže u okviru CEI takmičenja.

Kauboji su mnogo bolje raspoloženi, pa će pokušati da zabeleže drugu uzastopnu pobedu u gostima, posle trijumfa nad slovačkim šampionom, ekipom Monarha.

Tabela interliga

– Ekipa je u psihičkom padu posle prethodna dva nesrećna poraza, ali smo zbili redove. Lav, da ne kažem Zmaj, je najopasniji kada je ranjen, tako da ćemo dati sve od sebe da se bar donekle iskupimo za prethodne neuspehe  – rekao je Miloš Grujičić, raningbek Zmajeva.

Nebojša Eraković, takođe trkač u redovima Beograđana, takođe se nada da će njegov tim ovog puta imati mnogo veću naklonost Fortune, nego što je to bio slučaj u prethodna dva duela u domaćem šampionatu.

 – Sreća nam nije bila naklonjena u prethodna dva kola Superlige Srbije, nadamo se da ovaj put nećemo dovesti sebe u situaciju da ona odlučuje o pobedi ili porazu. Dolazi nam veoma jak tim u Beograd, ali nema predaje, verujemo da smo sposobni da ovu sezonu uspešno završimo – rekao je Eraković.