GAME DAY 3: Uživo zagrevanje sa stadiona Vigoreli

453

Reprezentacija Srbije jutros je baš poranila, na dan odlučujuće utakmice, koju od 10 časova igra sa reprezentacijom Španije, u borbi za 5. poziciju na Evropskom prvenstvu B grupe i opstanak u istoj. Posle buđenja u 06,00 časova i izlaska iz hostela „Zebra“, baze našeg nacionalnog tima u poslednjih 8 dana, naš izabranici Šona Embrija stigli su na stadion Vigoreli.

Kao što smo vas već navikli u prethodna dva meča, uživo ćemo pratiti najpre zagrevanje, a zatim i tok meča na našem zvaničnom sajtu i zvaničnoj facebook strani.

08,30 Reprezentacija Srbije izašla na zagrevanje, baš kao i Španci. Ko se brže probudi, imaće veće šanse da u neuobičajenom terminu za utakmice američkog fudbala odnese pobedu vrednu opstanka u B grupi evropskih selekcija.

08,55 Naš tim se zajedno isteže, dok su Španci tek sada izašli na teren u punom broju.  Istezanje i početno zagrevanje vode kvoterbek Rastko Jokić i kornerbek Darko Cvetković.

09,03 Srspska ekipa krenula je sa zagrevanjem po pozicijama. Pozicioni treneri, koji su uoči ove utakmice jači za Džorža Šarčevića (stigao sinoć), preuzeli su svoje uloge. Embri nadgleda rad na sredini naše polovine terena.

09.05 Španci krenuli sa istezanjem.

09,13 Da napomenemo samo da je sunčano jutro osvanulo u Milanu. Španska klupa je u hladovini, naša izložena suncu.

09,17 I Španci su krenuli sa zagrevanjem po pozicijama. U našem timu zajedno trenutno rade ofanzivna i defanzivna linija, a radom rukovodi Petar Vitorović. Na drugoj strani terena, zajedno sa kvoterbekovima, krenuli su da rade i hvatači, lajnbekeri i defanzivni bekovi. Ovim delom tima rukovodi Ruben Drouns.

09,26 Srpski tim trenutno uvežbava tim za izvođenje ekstra poena i panta.

09,28 Uskoro fotografije sa zagrevanja u galeriji na našoj zvaničnoj facebook strani. 

09,30 Naš tim je uz borbeni poklič završio zagrevanje i sa terena se povukao u svlačionicu. Španci su još tu i vrše poslednje uigravanje uoči početka meča.