Embri: Nedostajala disciplina, odbrana zadovoljila

432

Odmah posle meča, vrlo brzo su se naši reprezentativci našli u svlačionici, gde im je Šon Embri odradio kraću analizu i ukazao na greške. Međutim, pre nego što je izašao pred svoje izabranike, selektor Srbije je uslišio molbu medija da da kraći osvrt na prethodnu utakmicu.

Na pitanje kako je video ovu utakmicu, Šon Embri je u nekoliko rečenica rekao:

– Defanzivni deo tima je odradio fenomenalan posao, ali su zakazali u potpunosti napad i specijalni timovi. Jednostavno, napad nam nije bio spreman za Dance, a nedostajala nam je disciplina, pre svega u specijalnim timovima. Pravili smo previše grešaka, sa takvom igrom nismo mogli do pobede. Zasluženo smo poraženi.

Obzirom da je do utakmice sa Česima ostalo vrlo malo vremena, pitali smo selektora Srbije šta je potrebno da se uradi da se ekipa vrati na pravi kolosek.

– Moramo da vidimo pre svega gde smo grešili i zašto. Ono što nam se dešavalo protiv Danaca ne smemo da ponovimo protiv Čeha, ukoliko želimo da dođemo do pobede. Do kraja prvenstva nam je potrebna jedna utakmica kako bismo zadržali status člana B grupe evropskih selekcija, moramo da nađemo način da dođemo do tog trijumfa – zaključio je Embri i otišao u svlačionicu.