Startovao kamp reprezentacije na Adi

576

Danas tačno u podne, na stadionu sa veštačkom travom na Adi Ciganliji, reprezentativci Srbije započeli su glavnu fazu priprema za Evropsko prvenstvo B grupe, koje ih za desetak dana očekuje u Milanu.

Na današnjoj prozivci, selektoru Šonu Embriju odazvalo se 59 igrača, koji će do kraja ovih priprema, 24. avgusta, pokušati da se izbore za nastup u Italiji. Reprezentativci će na Adi formu brusiti dva puta dnevno, a pored rada na terenu, predviđene su i vežbe u teretani.

Već prvog dana priprema stručni štab se suočio sa prvim problemom. Naime, kiker Srđan Ružić požalio se na povredu i njegovo dalje učešće na kampu je neizvesno.

Ekspedicija Srba će krenuti u osvajanje Italije 29. avgusta. „Orlovi“ će se na otvaranju Evropskog prvenstva, u okviru B grupe, sastati sa Danskom, 31. avgusta, dok ih 2. septembra očekuje duel sa selekcijom Češke. Pobednik ove grupe sastaće se sa naboljim timom grupe A, u kojoj se nalaze domaćin Italija, Velika Britanija i Španija, 7. septembra, kada se igraju i mečevi za 3. i 5. mesto.

Pogledajte i  fotografije sa prvog treninga u  albumu u našoj zvaničnoj facebook strani.