PLS Sever: Lavovi vrebaju Grofove

602

U četvrtom kolu Prve lige Srbije grupa Sever, vršački Lavovi, koji još uvek imaju šanse da se izbore za baraž, dočekuju poslednjeplasirane Grofove iz Novog Kneževca, jedini tim koji nije upisao nijednu pobedu.

U prethodna tri kola Vrščani su zabeležili jednu pobedu i dva poraza, ali bi im trijumf u ovom meču produžio nadu, pred duel poslednjeg kola sa Mamutima.

Sa druge strane, Grofovi su zabeležili sva tri poraza i žele da prekinu neprijatnu seriju koja ih prati već drugu godinu. Sa setom se Kneževčani sećaju najuspešnije sezone, kada su sa skorom 6-1 obezbedili plasman u Superligu, pobedivši u baražu favorizovane Legionare. Zanimljivo da ih je tada predvodio kvoterbek Dobrosav Manić, koji će ovoga puta biti na suprotnoj strani terena

U klubu sam od prvoga dana tako da sam imao priliku da učestvujem u svakom porazu i svakoj pobedi. Nažalost, slast pobede ne osećamo već drugu godinu, a poslednji put kada smo slavili predvodio nas je sadašnji lider Vršca, Dole Manić. Ima odličan osećaj za pas i stoga će nam primarni zadatak biti da zaustavimo njihovu pas igru. Ukoliko u tome uspemo, očekujem neizvestan meč i nadam se pobedi – rekao je Ozren Jonjin, defanzivni linijaš Grofova.

Utakmica između Lavova i Grofova igra se u nedelju, na Gradskom stadionu u Vršcu, sa početkom u 16 časova.