PLS Jug: Bitka Ratnika i Pirata za prestiž

479

Posle poraza od Mladenovac Forestlandersa, čačanski Anđeoski ratnici izgubili su šansu da se posle samo jedne sezone vrate u Superligu, ali to nikako ne znači da neće ići na pobedu u duelu sa Piratima iz Zemuna.

Ovi timovi imaju identičan skor od jedne pobede i dva poraza, pa se, urpkos tome što neće biti preteranog rezultatskog značaja, očekuje još jedna zanimljiva utakmica.

Poslednje dve izgubljene utakmice više nemamo šansi da uđemo u Superligu. Trenirali smo koliko je bilo u našoj mogućnosti i u utakmicu ulazimo opušteno, ali naravno sa imperativom pobede, kao pravi ratnici – rekao je Miloš Lomović, defanzivni end Angel Warriorsa.

Čačani ovim susretom „spuštaju zavesu“ na domaći teren u ovoj sezoni.

Ovo je bitna utakmica za nas, jer želimo da pobedimo u poslednjem meču na domaćem terenu. Takođe, ovo je dobra prilika da se pokažu mladi igrači, od kojih se očekuje da budu nosioci igre u Juniorskoj ligi. Ako budemo odlučno ušli u utakmicu, uz primenu taktike trenera, i ako odigramo kao u drugom poluvremenu u Mladenovcu, siguran sam u pobedu – kaže Radivoje Janjić, ofanzivni tekl Čačana.

Utakmica se igra u nedelju od 15 sati, na terenu FK BIP u Čačku.