PLS Jug: Indiansi love Medvede

1073

Posle možda i ključne pobede nad Anđeoskim ratnicima iz Čačka (48:16), lideri Prve lige Srbije grupa Jug, Inđija Indiansi, dočekuju debitanta u seniorskoj konkurenciji, poslednjeplasirane Avala Golden Bears-e iz Bora.

Indiansi su u Čačku neočekivano lako upisali ubedljivu pobedu i krupnim koracima zakoračili ka Superligi.

– Mi nikad opuštenije nismo putovali na neku utakmicu i to me je posebno obradovalo. Verovali smo u sebe, nismo se isticali, pokazali smo da smo bolji i spremniji. Svim „nevernim Tomama“, koji su posle pripremne utakmice sa Djuksima sumnjali u naš kvalitet, stavili smo do znanja na kakvom nivou igramo – izjavio je raninbek Indiansa Ivan Prskalo.

Uprkos tome što su Zlatni medvedi autsajderi, jer su najpre na debiju ubedljivo poraženi od Ratnika u Čačku (93:0), a zatim i na svom terenu od Pirata iz Zemuna (66:6), Inđija je nastavila sa jakim treninzima, možda čak i intenzivnijim nego pred derbi sa Ratnicima.

– Ekipa je nestrpljiva da nastavi sa dobrim igrama na terenu. Od predstojećeg meča očekujem nastavak pobedničkog niza i verujem da ćemo moći da pružimo što veću minutažu juniorima i igračima koji nisu starteri – zaključio je Prskalo.

Utakmica se igra u nedelju, 12. maja, od 16 sati, na terenu kod OŠ „Jovan Popović“ u Inđiji.