Indiansi preslišali Vojvode u prijateljskom meču

580

Na terenu OŠ “Jovan Popović” u Inđiji, u nedelju je odigrana prijateljska utakmica između domaćih Indiansa, članova Prve lige Srbije – grupa Jug i novosadskih Dukesa, članova elitne Superlige. Domaćin je slavio rezultatom 26:7, ostavivši goste u brigama uoči zvaničnog otvaranja sezone u Kraljevu protiv Royal Crownsa.

Iako se radilo o prijateljskom meču, nekoliko desetina navijača bordo-belih došlo je da pogleda ovu za njih očigledno zanimljivu utakmicu, delom zbog atraktivnog protivnika, a delom zbog debi nastupa dvojice od trojice pridošlih igrača iz Sjedinjenih Američkih Država. Timoti Robinson (QB) i Adrijan Makleod (LB) prvi put su u svojim karijerama obukli dres kluba iz Inđije, dok je Pol Luis (DB/LB) i ove godine jedan od stožera cele ekipe.

“Indiansi” su tokom cele utakmice igrali vrlo suvereno i precizno, kao da je u pitanju zvanični prvenstveni meč. Četiri tačdauna postigli su Goran Zec, Pol Luis, Aleksadar Marković i Petar Đurić, a Vladimir Dimitrijević, iskusni kiker “Indiansa”, bio je uspešan u dva od četiri pokušaja za ekstra poen.