Genijalni potez juniora Pantera (VIDEO)

1255

Za one koji se možda dvoume oko toga da li vredi krenuti put Čačka sledeće nedelje i pogledati finale Juniorske lige Srbije, u okviru kojeg će se na stadionu FK „BIP“ odigrati meč između domaćih Angel Warriorsa i aktuelnih juniorskih šampiona Pančevo Panthersa, ovaj video možda pomogne da donesu pozitivnu odluku.

Naime, u kratkom klipu, isečenom iz snimka polufinalne utakmice između Panthersa i Kragujevac Wild Boarsa prošlog vikenda, može se videti nesvakidašnja akcija, kakva teško da je viđena u NFL-u, NCAA-u, pa ni na mnogim evropskim terenima.

Naime, posle odlične intervencije odbrane Pančevaca, isforsiran je fambl kvoterbeka Kragujevčana, posle kojeg je najprisebniji bio Miloš Miladinović (#63), defanzivni linijaš Pantera, koji je prvi stigao do lopte. Umesto da pokuša da vrati fambl do end zone, on se odlučio za potpuno neočekivano rešenje, vratio je pas nazad, u hrpu igrača, ka lajnbekeru Jozefu Bisaku (#55). Njegov saigrač se sjajno snašao, uhvatio pas, izdržao obaranje i istrčao pola terena za tačdaun.

Nažalost, tačdaun nije priznat, sudije su signalizirale holding domaćeg tima, ali zabeležena akcija je na radost mnogih već postala hit u javnosti američkog fudbala. Uostalom, pogledajte sami i dođite na finale na kome možete očekivati neočekivano…