JLS: Bor čeka Veprove, revanš Legionara i Pantera

537

U mečevima četvrtog vikenda Juniorske lige Srbije, koja se igra za trofej „Veljko Makojević“, odigraće se dva meča. U subotu je, na stadionu „25. maj“ u Sremskoj Mitrovici (15 časova) na programu revanš između domaćih Legionara i Pantera iz Pančeva. U prvom kolu, Legionari su bili bolji, u vrlo uzbudljivom meču slavili su rezultatom 27:26. Obzirom da u drugi deo prvenstva grupe Sever sva tri tima ulaze sa podjednakim šansama, obzirom da svi imaju skor 1-1, ovaj meč mogao bi u velikoj meri da pruži odgovor na pitanje prvog polufinaliste plej ofa.

U okviru grupe „Jug“, u nedelju (13 časova) je u Boru na programu meč između domaćih Golden Bearsa i Divljih veprova iz Kragujevca. Odloženi meč drugog kola odigraće se na stadionu „Savača“. Bearsi su u prvom kolu deklasirani od strane Anđeoskih ratnika (92:0), dok su Kragujevčani pobedili kraljevske Krune.

– Naša očekivanja od ove sezone su da steknemo iskustvo. Imamo ubedljivo najmlađi tim, kojem je prosek godina 16. Svesni smo da je kragujevački tim veliki favorit, ali to ne znači da ćemo izaći na teren nespremni i sa belom zastavom. Posle ubedljivog poraza od Čačana, nismo moralno pali, već smo nastavili sa još jačim treninzima. Stručni štab je pred igrače izneo samo jedan zahtev, a to je da  daju 100% sebe. Našu prednost vidimo u tome što poznajemo Veprove, dok oni nas ne, pa ćemo pokušati to i da iskoristimo – rekao je Miodrag Kocić, defanzivni koordinator Zlatnih medveda.